Gebruik van website

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. De inhoud is bestemd voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Het op enigerlei wijze kopiëren (anders dan in het kader van downloaden), reproduceren, verveelvoudigen, doorsturen, verspreiden, openbaar maken of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden van het materiaal op de website, op een wijze die strijdig is met het doel van de website is, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Activisie, verboden.

Aansprakelijkheid

Hoewel Activisie de grootst mogelijke zorg besteedt aan een correcte en actuele weergave van de gegevens op zijn website, aanvaardt Activisie geen aansprakelijkheid voor schade, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik (of juist de onmogelijkheid van gebruik), het vertrouwen op (of juist het nalaten van) handelingen naar aanleiding van de informatie op de site. U bent er zelf verantwoordelijk voor u er van te vergewissen of de informatie voor het door u gewenste doel geschikt is.

Actrivisie biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website. Activisie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het tijdelijk, permanent, geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar zijn van de website.

Hoewel Activisie de grootst mogelijke zorg besteedt aan de vanaf de Activisie website elektronisch aan Activisie verstuurde berichten, garandeert Activisie niet dat naar haar toegestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig en volledig worden ontvangen en verwerkt. Activisie kan dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen daarvan.

Activisie is evenmin aansprakelijk voor mogelijke virussen, indien deze, ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen, zouden voorkomen. Activisie adviseert u alle – op internet algemeen gangbare en mogelijke – veiligheidsmaatregelen te nemen voordat u informatie van de website haalt.

 logo hkzActivisie heeft het HKZ-certificaat voor de begeleiding groep en individueel.Het certificaat maakt zichtbaar dat het kwaliteitssysteem van de organisatie getoetst is aan de normen die speciaal voor de gehandicaptenzorg zijn ontwikkeld.

De Theetuin valt buiten de HKZ-normering. 

Lees meer over HKZ >>

Locatie 'de Terp'
Bloemendaalseweg 41a
2803 AW Gouda
Telefoon: 0182-539317

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie 'de Dijk'
Zegwaartseweg 27c
2722 PP Zoetermeer
Telefoon: 079-3434791

 oplaadpunt2  340

 

 

Copyright © 2018 Activisie B.V.   |  Disclaimer & Privacybeleid