7 december 2019 te ZOETERMEER

Graag nodigen wij u uit op onze open dag / winterfair! U bent dan van harte welkom om de wintersfeer te proeven op het begeleidingscentrum Activisie ‘de Dijk’ en 'de Hoeve' in Zoetermeer. 

Tijdens de open dag kunnen wij u informeren over de zichtbare en onzichtbare gevolgen van NAH, waardoor meer begrip en inzicht kan ontstaan. Tevens kunt u leuke, handgemaakte producten kopen op de winterfair.

Activisie is een zorgaanbieder, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Cliënten die gebruik maken van deze voorziening beschikken over een hoge mate van zelfredzaamheid. Vanuit onze dagelijkse praktijk zien wij, dat met name de onzichtbare gevolgen van NAH vaak het minst begrepen worden, maar ze hebben wel een grote impact op het dagelijks leven van zowel de cliënt als zijn/haar omgeving.

Op de open dag kunt u informatie krijgen over het aanbod van Activisie, u kunt hierbij denken aan:

  • Arbeidsre-integratie/arbeidstraining (o.a. in 'de Theetuin')
  • Relatiebegeleiding  
  • Ambulante begeleiding individueel
  • Begeleiding groep

De open dag is voor alle belangstellenden; cliënten, familie, vrienden, kennissen, professionals, omwonenden en andere geïnteresseerden.

Wij hopen u te ontvangen op de Zegwaarteweg 27a/c te Zoetermeer !

 

logo hkzActivisie heeft het HKZ certificaat voor de begeleiding (groep  en individueel) op beide locaties. Het HKZ certificaat maakt zichtbaar dat het kwaliteitssysteem van de organisatie getoetst is aan de normen die speciaal voor de gehandicaptenzorg zijn ontwikkeld.
Lees meer over HKZ >>

Locatie 'de Terp'
Bloemendaalseweg 41a
2803 AW Gouda
Telefoon: 0182-539317

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie 'de Dijk'
Zegwaartseweg 27c
2722 PP Zoetermeer
Telefoon: 079-3434791

 oplaadpunt2  340

 

 

Copyright © 2018 Activisie B.V.   |  Disclaimer & Privacybeleid