De Theetuin is momenteel gesloten. 

We hopen in het voorjaar van 2020 weer open te gaan (OVB).

High tea / Lunches/ Zelfgemaakte taart / Lekkernijen/ Verse thee uit eigen tuin

Activisie  ‘de Theetuin’ is gelegen aan de prachtige, landelijke  Zegwaartseweg 27a, midden in Zoetermeer. In de Theetuin bieden wij de lekkerste soorten thee, vele muntsoorten uit eigen tuin geplukt. Bij de thee of koffie kunt u  genieten van de zelfgemaakte taart van de dag. Tevens kunt u een heerlijke high tea reserveren, waarbij exclusieve theesoorten geserveerd worden met hartige en zoete lekkernijen.

Voor voorbijgangers op de fiets is dit een goede plek om even tot rust te komen en te genieten van een ijsje, tosti of poffertjes. Voor de e-bike en scootmobiel hebben wij een elektrisch oplaadpunt.

In de Theetuin biedt Activisie arbeidstraining en arbeidsreïntegratie aan mensen met niet aangeboren hersenletsel. De arbeidstraining is afgestemd op de mogelijkheden van de cliënt met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Met hen worden praktische arbeidsvaardigheden geoefend en eigen gemaakt. Als de mogelijkheden van de cliënt het toelaten kan vanuit de arbeidstraining toegewerkt worden naar arbeidsreïntegratie in een passende werksetting buiten Activisie.

De Theetuin is voor Activisie tevens een plek om gasten te informeren over de zichtbare en onzichtbare gevolgen van NAH, waardoor meer begrip en inzicht kan ontstaan.

Door te werken in de Theetuin kunnen cliënten van Activisie participeren in de Zoetermeerse samenleving.

 

U bent ook op de frissere dagen welkom in de binnengelegenheid van de Theetuin van Activisie!

U kunt hier knus  zitten aan één van de tafeltjes. Wij hebben WIFI, een tijdschriftenmand en de krant van de dag.   

Voor een high tea of lunch voor groepen kunt u minimaal 1 dag van te voren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.