Locatie de Terp, Gouda

Activisie locatie ‘de Terp’ is gevestigd in een boerderij aan de Bloemendaalseweg 41a te Gouda. De Terp beschikt over een bovenverdieping en een kamer beneden. De boerderij is geheel gerenoveerd en prachtig centraal gelegen. Er is een bushalte op één minuut loopafstand. Verder ligt het pand aan een autoluwe weg, maar zijn er voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Vanaf het station Gouda is het zo’n 15 minuten fietsen naar het pand.

De kamer op de begane grond wordt voornamelijk gebruikt als gespreksruimte. Via de traplift kunnen clienten eenvoudig de activiteitenruimte op de bovenverdieping bereiken. Deze verdieping heeft naast de open ruimte ook een afgesloten ruimte met verschillende machines voor houtbewerking. Aan de voorkant van de bovenverdieping bevindt zich een ruime keuken. Rondom het pand ligt een riante tuin, die gebruikt wordt voor de groen-activiteiten. Er is ook voldoende ruimte om in de zomerdagen met elkaar buiten te zitten en er is parkeerruimte voor scootmobielen.

Locatie 'de Terp'

Bloemendaalseweg 41a
2803 AW Gouda
0182-539317

Openingstijden

Gehele jaar geopend op werkdagen van 9.00u tot 15:30u.
Op de nationale feestdagen is het centrum gesloten.?

Kennismaken?

Heeft u vragen, bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Locatie de Dijk, Zoetermeer

Activisie locatie ‘de Dijk’ is gevestigd in een voormalig pand behorende bij de boerderij aan de Zegwaartseweg 27c in Zoetermeer. Het pand is totaal gerenoveerd en heeft een authentieke inrichting.

De Dijk heeft een grote centrale ruimte met een open keuken, die gebruikt wordt voor allerlei activiteiten, waaronder creatieve activiteiten. Verder is er een ruimte met verschillende machines voor houtbewerking. Het pand heeft 3 rustruimtes en een kantoorruimte. Bij de Dijk is een zeer royale tuin, een grote plantenkas, terras en een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie 'de Dijk'

Zegwaartseweg 27c
2722 PP Zoetermeer
079-3434791

Openingstijden

Gehele jaar geopend op werkdagen van 9.00u tot 15:30u. Op de nationale feestdagen is het centrum gesloten.

Kennismaken?

Heeft u vragen, bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?