Theetuin

De Theetuin is open op: woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur

Koffie / Lunches/ Zelfgemaakte taart / Lekkernijen / Verse thee uit eigen tuin

Activisie  ‘de Theetuin’ is gelegen aan de prachtige, landelijke  Zegwaartseweg 27a, midden in Zoetermeer. In de Theetuin bieden wij de lekkerste soorten thee, van de vele muntsoorten uit eigen tuin. Bij de thee of koffie kunt u  genieten van de zelfgemaakte taart van de dag. 

Voor voorbijgangers op de fiets is dit een goede plek om even tot rust te komen en te genieten van een ijsje, tosti of salade. Voor de e-bike en scootmobiel hebben wij een elektrisch oplaadpunt.

In de Theetuin biedt Activisie arbeidstraining en arbeidsreïntegratie aan mensen met niet aangeboren hersenletsel. De arbeidstraining is afgestemd op de mogelijkheden van de cliënt met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Met hen worden praktische arbeidsvaardigheden geoefend en eigen gemaakt. Als de mogelijkheden van de cliënt het toelaten kan vanuit de arbeidstraining toegewerkt worden naar arbeidsreïntegratie in een passende werksetting buiten Activisie.

De Theetuin is voor Activisie tevens een plek om gasten te informeren over de zichtbare en onzichtbare gevolgen van NAH, waardoor meer begrip en inzicht kan ontstaan.

Door te werken in de Theetuin kunnen cliënten van Activisie participeren in de Zoetermeerse samenleving.

 

U bent van harte welkom op het terras en in de knusse binnengelegenheid van de Theetuin van Activisie!

(WIFI aanwezig)

Theetuin 'Activisie'

Zegwaartseweg 27a
2722 PP Zoetermeer
079-3434791

De Theetuin is open!

Openingstijden:

Woensdag      10.00 – 16.00 uur
Donderdag     10.00 – 16.00 uur
Vrijdag            10.00 – 16.00 uur

Reserveren?

Wilt u reserveren, bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?